ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!../WELCOME


artnotakymothoe© Nότα Κυμοθόη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΆ ΕΡΓΑ ΜΟΥ!..ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.Νότα Κυμοθόη

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ" ΕΡΩ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΩΡΕΑ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΕΡΩ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΩΡΕΑ

 Δευτέρα 23 Οκτώβρη 2023 στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο των εκδόσεων Όστρια, Χέυδεν 3, περιοχή Πεδίον Άρεως στην Αθήνα! 

Η Ποιητική Τέχνη είναι το ανώτερο είδος της Λογοτεχνίας! Σας προσκαλώ σε μια Ποιητική Μυσταγωγία των βιβλίων Ποιητικής γραφής μου, που εκδόθηκαν το Καλοκαίρι 2023 από τις εκδόσεις Όστρια.  Τα παρουσιάζουν δυο σπουδαίες προσωπικότητες! Ο Κωνσταντίνος Σχινάς πρώην Ειδικός Εμπειρογνώμων Πρεσβευτής του ΥΠ.ΕΞ και ο Ηλίας Στόφυλας υποψήφιος Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί με τα ωραία τους μάτια και με όλες τις αισθήσεις και τη λογική τους, ταξίδεψαν ώρες ατέλειωτες στις αράδες των βιβλίων μου, γεύτηκαν την ποιητική μου γραφή, γνώρισαν την ποιητική μου σκέψη και μπορούν άνετα να μιλήσουν γι΄ αυτά.

Μελετώντας τον ποιητικό λόγο γραφής μου, γνώρισαν τη σκέψη μου, τους προβληματισμούς μου και κατανόησαν την λογοτεχνική πορεία μου στην Ποίηση. Ανάλυσαν την ποιητική μου γραφή κι έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα. Δημιούργησαν τη δική τους κριτική άποψη για όσα γράφω και θα μιλήσουν δημόσια για αυτά τα δύο πνευματικά παιδιά μου. Είναι τα δύο βιβλία μου με σειρά έκδοσης "Σύμπαντος δωρεά"/"Universe's bequest". Αυτό είναι ένα δίγλωσσο βιβλίο μου σε μετάφραση του σπουδαίου Καθηγητή Lykeiarxes Bequest (D.M.P.) που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική αλλά και την αγγλική γλώσσα και έχει αποδώσει πλήρως την ποιητική μου σκέψη. Τα εξώφυλλά του (ελληνικής κι αγγλικής) κοσμεί το εικαστικό έργο ζωγραφικής μου "Ηλιοτρόπια", ελαιογραφία σε καμβά του 1996. Το άλλο βιβλίο μου έχει τον τίτλο "ΕΡΩ" κι είναι αφιερωμένο στον Έρωτα! Αυτόν τον αρχαίο φτερωτό Θεό, που υμνώ σε ένα ποιητικό πόνημα ενός που έχει εκδοθεί και κυκλοφορεί στο καλλιτεχνικού περιεχομένου βιβλίο 64 σελίδων! Το εξώφυλλο αποτελεί ένα εικαστικό έργο ζωγραφικής μου με τίτλο "Διοτίμα και Έρως" εμπνευσμένο από την ποιητική γραφή μου και τα νοήματά της σε αυτό το βιβλίο μου και είναι ένα τρίπτυχο έργο μου σε ξύλο, διαστάσεων 0,100 cmX 0,64 cm.
Θα σας περιμένω σπουδαίοι αναγνώστες μου κι αγαπημένοι μου φίλοι κι αγαπημένες μου φίλες, να απολαύσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτήν την υπέροχη εκδήλωση Ποιητικής Μυσταγωγίας και να χαρείτε τις αρμονικές μουσικές νότες του μουσικού σχήματος Duete of akroasi του Ωδείου Ακρόαση, με την Αλίκη Χολέβα στο πιάνο και την Δέσποινα Τσαπακίδη στο φλάουτο. Δυο σπουδαίες Μουσικοί, που διδάσκουν παιδιά και διαπαιδαγωγούν με μουσική την διάπλαση των χαρακτήρων τους. Μαζί μας θα είναι και ο μαθητής ΣΤ΄ Δημοτικού Θέμης Μετεβελής που θα μας μαγέψει με την κιθάρα του. 
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! 
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός, Ποιήτρια και
Εκδόσεις Όστρια!