ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!../WELCOME


artnotakymothoe© Nότα Κυμοθόη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΆ ΕΡΓΑ ΜΟΥ!..ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.Νότα Κυμοθόη

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Νότα Κυμοθόη "ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"

Νότα Κυμοθόη "ΤΑΝΟΥΡΑ ο χορός του Ήλιου"artnotakymothoe© Νότα Κυμοθόη
Ακρυλικά σε καμβά
                                                       Νότα Κυμοθόη Εικαστικός
                                          
Νότα Κυμοθόη "Ο Ήλιος" artnotakymothoe © Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφία σε καμβά
                                                       Νότα Κυμοθόη Εικαστικός
                                           
Με θέμα την Αίγυπτο εικαστικοί με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης, παρουσιάζουμε τα έργα μας στην αίθουσα του Μορφωτικού τμήματος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, από 1/3/2018 έως 12/3/2018.
Ο σπουδαίος φίλος και Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Hussein Marie Mahmoud του οποίου η πολιτισμική δράση είναι πολύ σπουδαία, εγκαινίασε την ομαδική μας Έκθεση, στις 2 Μαρτίου 2018. Μίλησε για τους δεσμούς φιλίας οπού μας συνδέουν επί σειρά ετών Αιγυπτίους και Έλληνες και για τα υπέροχα έργα μας, ευχαριστώντας μας για την προσπάθειά μας, να ζωγραφίσουμε έργα με θέμα την Αίγυπτο!..
Απονομή Επαίνου  τιμής για τη Συμμετοχή μας!

 Ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Hussein Marie Mahmoud μου απονέμει τον Έπαινο Τιμής για την συμμετοχή μου σε αυτήν την Έκθεση. Ευχαριστώ θερμά.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που συνεργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της ομαδικής έκθεσής μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Αιγυπτιακή Πρεσβεία και τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κι εκλεκτό φίλο της Ελλάδας και του Πολιτισμού κ. Hussein Marie Mahmoud. Ευχαριστώ όλους τους φιλότεχνους φίλους, γνωστούς, συγγενείς κι επισκέπτες της έκθεσης που με τίμησαν με την ευγενή παρουσία τους.
Νότα Κυμοθόη, Εικαστικός και Λογοτέχνης
Πνευματικά δικαιώματα © Νότα Κυμοθόη