ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!../WELCOME


artnotakymothoe© Nότα Κυμοθόη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΆ ΕΡΓΑ ΜΟΥ!..ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.Νότα Κυμοθόη

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Νότα Κυμοθόη "Έκθεση Ζωγραφικής στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης"

Νότα Κυμοθόη 
"Έκθεση Ζωγραφικής στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης"
Με μια σημαντική εικαστική μου παρουσία, βοηθώντας το έργο μιας ομάδας μαθητευόμενων στην Ηλιούπολη, δέχτηκα να παρουσιάσω έργα μου μαζί τους.  Το έργο μου στην εικόνα είναι ελαιογραφία σε καμβά και παρουσιάζει ένα θέμα μοναδικής έμπνευσής μου, που είχα πάλι παρουσιάσει πριν πολλά χρόνια, σε μια ομαδική έκθεση που είχε οργανώσει το περιοδικό Άστρα και Όραμα, σε έναν άλλο εκθεσιακό χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια της Αττικής. Παρουσιάστηκε και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, για τους φιλότεχνους αυτής της περιοχής. Ευχαριστώ όλους τους φορείς γι΄ αυτήν την εκδήλωση και όλους τους όσους εκτίμησαν την εικαστική μου παρουσία.
Νότα Κυμοθόη"artnotakymothoe © Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφία σε καμβά
                                         Νότα Κυμοθόη"Ψυχές του Σύμπαντος κόσμου" 
                                                              Εικαστικός και Λογοτέχνης
                                                 
Κι εδώ το άλλο έργο μου που εκθέτω στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, σε ομαδική έκθεση, που πραγματοποιείται από 16 Φεβρουαρίου 2018 έως 18 Φεβρουαρίου 2018. Είναι κι αυτό από την ενότητα έργων μου με τίτλο "Ψυχές του Σύμπαντος κόσμου", που έχει πάλι παρουσιαστεί σε ομαδική έκθεση παλιότερα στον εκθεσιακό χώρο Νέας Φιλαδέλειας σε Συνέδριο που είχε οργανώσει το περιοδικό ΆΣΤΡΑ και ΟΡΑΜΑ. Είναι ένα έργο που έφτιαξα με βασικά χρώματα ελαιογραφίας, τα οποία ανέμειξα στην παλέτα μου και βγήκε το ποθητό αποτέλεσμα. 
                                             Νότα Κυμοθόη"artnotakymothoe © Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφία σε καμβά
                                         Νότα Κυμοθόη"Ψυχές του Σύμπαντος κόσμου" 
                                                              Εικαστικός και Λογοτέχνης
                                                
 Την έκθεσή μας τίμησαν εκλεκτοί φιλότεχνοι κι αρκετοί καλλιτέχνες, φίλοι και φίλες. Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχαήλ Σταυριανουδάκης, από την Περιφέρεια Αττικής η κα Αλεξοπούλου,
η φίλη και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και φιλότεχνη Χαρούλα (Χαρά) Καφαντάρη, την οποία και υποδέχτηκα με χαρά, εξηγώντας της το έργο μου.
Ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κ. Καλαρίτης, εκλεκτός φίλος Ηπειρώτης, οπού τιμά την Λογοτεχνία αλλά και τα Εικαστικά επί σειρά ετών στο Δήμο όπου υπηρέτησε, τον οποίο κι ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τον Έπαινο που μου απένειμε, για τη Συμμετοχή μου στην Έκθεση αυτήν, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, το 2018.
Τα έργα Εικαστικών μου με τον τίτλο της σειράς"Ψυχές του Σύμπαντος κόσμου" αποτελούν ένα μεγάλο Ευχαριστώ, για όλη την  εικαστική μου αυτήν έμπνευση σε αυτήν τη θεματολογία.

Νότα Κυμοθόη"artnotakymothoe © Νότα Κυμοθόη
Έκθεση Ζωγραφικής μου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης
                                         Νότα Κυμοθόη"Ψυχές του Σύμπαντος κόσμου" 
                                                              Εικαστικός και Λογοτέχνης
                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: