ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!../WELCOME


artnotakymothoe© Nότα Κυμοθόη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΆ ΕΡΓΑ ΜΟΥ!..ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.Νότα Κυμοθόη

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Νότα Κυμοθόη "Σύμπαντος δωρεά" Νέα Ελληνική Ποίηση 2023


 Νότα Κυμοθόη 

"Σύμπαντος δωρεά"

 Νέα Ελληνική Ποίηση 2023

Οι Εκδόσεις Όστρια εξέδωσαν τον Αύγουστο 2023 και κυκλοφορεί το νέο βιβλίο μου "Σύμπαντος δωρεά" με Ποίησή μου στην ελληνική κι αγγλική γλώσσα σε μετάφραση του σπουδαίου Καθηγητή Aristaios Lykeiarxes (D.M.P.). 

Είναι μια υπέροχη καλλιτεχνική έκδοση! Το εξώφυλλο κοσμεί ένα συλλεκτικό εικαστικό έργο μου ζωγραφικής με τίτλο "Ηλιοτρόπια", ελαιογραφία σε καμβά.

Στην αγγλική γλώσσα με τον τίτλο" Universe's bequest"
 Nota Kymothoe
 Neohellenic Poetry
 Transator:
Aristaios Lykeiarxes (D.M.P.)
JUST RELEASED August 2023!  Ευγνωμονώ τον σπουδαίο μεταφραστή που γνωρίζει πολύ καλή την ελληνική, αλλά και την αγγλική γλώσσα και μετέφρασε ακριβώς τις ποιητικές μου σκέψεις κι εκφράσεις μέσα από την ποιητική γραφή μου, ώστε να είναι το ίδιο νόημα και στην αγγλική γλώσσα, όπως στην αρχική γραφή Ποίησής μου στην ελληνική γλώσσα. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εξαιρετική εργασία του και τον συγχαίρω και του εύχομαι καλή συνέχεια στο σπουδαίο δημιουργικό και καλλιτεχνικό έργο του! 

Ευγνωμονώ ιδιαίτερα και τις Εκδόσεις Όστρια για την καλλιτεχνική αυτή έκδοση του βιβλίου μου κι εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να το χαρούν οι αναγνώστες και λάτρεις της Ποίησης στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα!

Ευχαριστώ το Θεό του Παντός των Όλων Δυνάμεων και όλους όσους ήρθαν στη ζωή μου και συνετέλεσαν ώστε να εμπνευστώ στους τόπους και στους χώρους που έζησα, εργάστηκα και ταξίδεψα, δημιουργώντας ποιητικό λόγο!

Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες μου που τιμούν και διαβάζουν την Ποίησή μου και όλους τους φιλότεχνους που τιμούν και χαίρονται τα εικαστικά ζωγραφικά έργα μου!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους δασκάλους μου, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου τα παιδιά μου και τους Ιερούς Δασκάλους για όλα!

Να είστε πάντα καλά με καλή υγεία μαζί με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε και να χαίρεστε την κάθε ευλογημένη στιγμή της υπάρξεώς σας επάνω στην Γη προσφέροντας χαρά και καλοσύνη, για το δικό σας καλό και το καλό όλων γύρω μας!

Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός, Ποιήτρια