ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!../WELCOME


© Nότα Κυμοθόη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ!..ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ... ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ!..ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ...Νότα Κυμοθόη

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Το Μουσείο Ακρόπολης , Γράφει η Νότα Κυμοθόη

                                                      Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Γράφει η Νότα Κυμοθόη

Είμαστε χαρούμενοι για το Μουσείο Ακρόπολης που συγκαταλέγεται στην 3η θέση ανάμεσα στα Μεγάλα Μουσεία του κόσμου. Τα σπουδαία εκθέματά του, η ιστορία Τέχνης και το ενδιαφέρον του κόσμου να χαίρεται μέσα σε αυτή την όμορφη τοποθεσία οπού βρίσκεται.
                                                             Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi Εδώ η άποψή του από την Ακρόπολη. Θαυμάσια θέση και τοποθεσία στον ενοποιημένο αρχαιολογικό χώρο, τον οποίο δημιούργησε ο κος Αβραμόπουλος όταν ήταν Δήμαρχος Αθηναίων. Οι τουρίστες έχουν άμεση και καλή πρόσβαση και φυσικά ο πεζόδρομος κάτω από τον Παρθενώνα καθώς και η Πλάκα, το Θησείο, Μοναστηράκι και ο σταθμός metro Ακρόπολις στην τοποθεσία Μακρυγιάννη, έδωσαν την 3η θέση στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ένα σπουδαίο Μουσείο που εγκαινιάστηκε όταν ήταν Πρόεδρος ο κος Κ. Στεφανόπουλος
και οι Αθηναίοι αλλά κι όλοι οι Έλληνες κι Ελληνίδες χαίρονται για την κατασκευή του κι επιθυμούν να επιστρέψουν πίσω όλα τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, ένα όνειρο της Μελίνας Μερκούρη, που δεν έγινε ακόμα πραγματικότητα.
                                                         Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi
Ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν οι φίλοι μας του Μουσείου του Λονδίνου και να επιστρέψουν αυτά οπού ανήκουν στη χώρα μας...Και φυσικά την ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ που κρατούν με πείσμα αδιάλλακτο, φανερώνοντας όλο το ληστρικό τους Πνεύμα. 

© Nότα Κυμοθόη


Δείτε εδώ σε αυτόν τον σύνδεσμο το Μουσείο Ακρόπολης και ταξιδέψτε μαζί του θεαματικά...
http://acropolis-virtualtour.gr./